Brexit : veerkracht subsidie - Agentschap innoveren & ondernemen

In 't kortDe #Brexit veerkrachtsubsidie is een #subsidie waarmee kmo’s die direct of indirect getroffen zijn door de Brexit worden ondersteund.

Je #onderneming komt in aanmerking als je je strategische businessplannen duurzaam omvormt en die transformatie vervolgens implementeert.  Hiervoor werk je samen met een externe private dienstverlener die je bijstaat bij de strategische heroriëntatie. We ondersteunen je onderneming door tussen te komen in de kostprijs van een dienstverleningsopdracht en je eigen personeelskost.

Indienen kan tot 31 december 2021 om 12 uur, of tot uitputting van het budget. 

Heel wat Vlaamse bedrijven moeten zich noodgedwongen heroriënteren naar nieuwe markten, producten en diensten. Om de impact van de Brexit op de Vlaamse economie zoveel mogelijk te counteren heeft de Vlaamse Regering de Brexit veerkrachtsubsidie opgezet. De Vlaamse overheid biedt een financiële hefboom aan #kmo’s om zich strategisch te versterken voor de uitdagingen van morgen. Bovendien worden Vlaamse kmo’s ondersteund bij het uittekenen van een duurzame, internationaal georiënteerde groei. 

Lees hier meer Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Affligem en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN