Webinar: veilig en voordelig op de bedrijfsfiets voor Vlaams-Brabantse ondernemers


Fietsen is en blijft gezond. Gezonder dan ooit, kun je zelfs stellen. De coronacrisis doet steden en gemeenten wereldwijd naar de fiets grijpen. Tijdens de lockdown herondekten velen de fiets als vorm van ontspanning. Voor anderen betekende de verminderde verkeersdrukte een uitnodiging om veilig te fietsen. Nog anderen kozen de fiets als uitweg voor de drukte op bus of tram.

In samenwerking met The New Mobility Network organiseren de bedrijventerreinverenigingen van Vlaams Brabant een webinar over de kansen en opportuniteiten die je als werkgever kan aanbieden om je personeel veilig en voordelig op de fiets te krijgen voor zijn woon-werk verkeer
Dit webinar richt zich op alle werkgevers die zich bewust zijn van een veranderend tijdperk, werkgevers die op zoek zijn naar win-win situaties voor zijn werknemers en de omgeving, werkgevers die het bundelen van aankoopkracht willen gebruiken door georganiseerd samen te werken met andere Vlaams-Brabantse bedrijven.

Gedurende dit 45-minuten durende webinar komen sprekers van de organisaties Fiets! en Allride aan bod.

Dit webinar is de start van een traject waarin de bedrijventerreinmanagers van Vlaams-Brabant, samen met de werkgevers van overkoepelende bedrijventerreinen, samen aan de slag gaan om schaalvoordelen op vlak van duurzame mobiliteit te benutten, met als doel, meer werknemers veilig en voordelig op de bedrijfsfiets!

Wanneer: dinsdag 23 juni 2020
Tijdstip: 09:00
Kostprijs: gratis
Doelgroep: werkgevers, HR-verantwoordelijken, preventie-adviseurs, fleet-verantwoordelijken

Inschrijven doe je via het registratieplatform via deze link.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Affligem en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN