VZW Zonnevallei sluit raamovereenkomst af met Easypost voor voordeligere uitgaande postverwerking


Postverwerking nog steeds in eigen handen? Dan weet u ongetwijfeld hoe hoog het kostenplaatje hiervan is. Naast beschikbare medewerkers om de post zelf te frankeren, heeft u bijvoorbeeld ook een frankeermachine of een dure ophaaldienst nodig. Niet goedkoop! Bovendien wordt er steeds gewerkt met standaard posttarieven, waarbij geen rekening gehouden wordt met volumekortingen. Een stevige kost dus, zo'n interne postkamer…

Door uw postverwerking uit te besteden aan een ervaren partner zoals EasyPost, kunt u heel makkelijk besparen. U hoeft niet langer zelf te investeren in duur materiaal en verliest geen tijd meer, want EasyPost frankeert voor u. Maandelijks ontvangt u een gedetailleerde factuur van al uw zendingen, inclusief mogelijke volumekortingen. 

Als ervaren postbedrijf verzamelt EasyPost immers de uitgaande post van heel wat bedrijven, waardoor ze de scherpste tarieven kunnen aanbieden. En omdat uw werknemers de post niet langer hoeven te frankeren en/of weg te brengen, kunnen zij zich focussen op de kerntaken binnen uw bedrijf. Efficiƫnt dus!

De VZW Zonnevallei sloot een raamovereenkomst af voor postverwerking met Easypost. Dit is een extern postverwerkingsbedrijf dat een partnership heeft met bpost, wat wil zeggen dat de bedeling van de post nog steeds door bpost wordt uitgevoerd.

Leden van de VZW hebben de mogelijkheid om in deze raamovereenkomst te stappen om op die manier, naast de algemene besparing via Easypost, onmiddellijk te genieten van de hoogste kortingen dankzij het bundelen van de krachten.

Nog niet overtuigd, maar uw interesse is wel aangewakkerd? Druk dan op onderstaande button om een korte infosessie bij te wonen of een prijsvergelijking te ontvangen. 
Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Affligem en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN