Nieuw: boekenboxen in Affligem

boekenbox, affligem, stad, zone,

Boekenbox Nieuw in Affligem: boekenruilkastjes, minibibs of ‘boekenboxen’, waarin mensen een boek uit de eigen boekenkast kunnen ruilen voor een ander boek. Het principe van boekenruil komt overwaaien uit de Verenigde Staten.

Het is eenvoudig: je kiest een boek uit het kastje, en ruilt het voor een boek uit jouw eigen boekenkast. Misschien puilt jouw boekenkast uit en wil je plaatsmaken voor nieuwe titels? Of heb je net een geweldig boek uit en wil je het delen met anderen! Alle genres zijn welkom: van stationsromannetjes tot prentenboeken tot kookboeken. 

Delen en ruilen van gebruikte boeken is duurzaam en we willen graag zoveel mogelijk mensen aan het lezen krijgen. We plaatsten een eerste –door onze gemeentearbeider Rudi zelfgemaakte- boekenbox op de hoek van de Boekhoutstraat en de Langestraat, in de tuin van Elsie Van den Abbeel. Zij is initiatiefneemster van het project en is graag meter van deze boekenbox :ze houdt het kastje netjes (binnen- en buitenkant), signaleert defecten en vult het met leesvoer (i.s.m. de bibliotheek).

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Affligem en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN