Wat zijn de voordelen van het Id Park?

voordelen, id park, affligem, parkmanagement

Welke voordelen biedt id park?

Snelle en gemakkelijke verbinding met de E40.

De ligging aan de verbindingsweg tussen Brussel en Gent, op slechts enkele minuten van de oprit van de E40 maakt dat ID Park snel en gemakkelijk te bereiken is.

Goed zichtbaar langs de Brusselbaan. Zo geniet uw showroom alle aandacht!

ID Park biedt elk bedrijf een bijzonder goed gelegen huisvesting. De kavel aan de Brusselbaan (N9) springt daar nog bovenuit. Een bedrijf met een showroom geniet er van extra veel aandacht en zichtbaarheid. Want zien doet kopen!

Op korte termijn verhuisklaar!

Hebt u verhuisplannen op korte termijn? Bekijk dan zeker ons aanbod aan bouwklare bedrijfsunits. Ze worden standaard casco opgeleverd en zijn zo individueel aanpasbaar aan uw persoonlijke noden.

Alle bouwkavels op uw ideale bedrijfsmaten verdeeld.

Hebt u interesse in één van de 8 bedrijfkavels? Ook die kunnen onze ontwerpers naar uw wensen intekenen zodat uw huisvesting helemaal voldoet aan uw eisen en behoeften van morgen. Daardoor kunnen verschillende KMO’s zich huisvesten tegen heel interessante economische tarieven.

Duurzaam Ondernemen.

ID Park is één van de meest duurzame kmo-parken in België. De aanwezige bedrijven werken samen om hun bedrijfsactiviteiten uit te oefenen met respect voor het milieu en op een sociaal-maatschappelijk aanvaardbare wijze. Waarbij uiteraard de economische realiteit niet uit het oog wordt verloren. U vindt in ID Park alvast de ideale omstandigheden om toekomstgericht en resultaatgericht te ondernemen.

Georganiseerd Parkmanagement.

Het parkmanagement neemt de zorgen rond afvalverwerking, mobiliteit en energievoorziening uit uw handen want dit zijn diensten die niet tot corebusiness van de kmo behoren. Daardoor kunt u zich als bedrijf volledig focussen op uw kernactiviteit.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Affligem en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN